TERMENI SI CONDITII

Rezervările efectuate online pe site-ul peniunii, devin valide numai dupa confirmarea în scris a disponibilității locurilor de cazare solicitate și plata avansului în baza facturii proforme emise.

Ziua hotelieră începe la ora 15.00 (ora de la care camera poate fi ocupată/ check-in și turistul poate beneficia de toate serviciile achitate). Eliberarea camerei, în ziua de check-out se face până la ora 12:00.

Cazarea se va face în baza prezentării unui act de identitate , a voucher-ului (în cazul turiștilor cu sejurul comandat la o agenție de turism) și semnarea acordului de prelucarea datelor personale.

Late check-out (până la ora 18:00): 50% aplicat la prețul ultimei nopți de cazare – în funcție de disponibilitate. După ora 18:00, ora locală, va fi încasat tariful unei nopți de cazare.

Sumele deja achitate nu se returnează. În funcție de disponibilitate, acestea pot fi reportate pentru un sejur viitor.

 • Desi suntem iubitori de animale, accesul cu animale de companie in cadrul complexului Caprice Monteoru este interzis.
 • In restaurant si spatiile comune Caprice Monteoru nu se accepta consumul  de bauturi si alimente achizitionate din afara locatiei noastre.
 • Program Cazare & Restaurant 8.00-22.00
 • Te rugam sa nu folosesti prosoapele din camera la plaja sau la piscina.
 • Complexul Caprice are parcare proprie, gratuita, in limita disponibilitatii.

Pentru evitarea rezervările care ulterior nu sunt onorate, fapt ce împiedică alți turiști să beneficieze de cazare, rezervările la Pensiunea Caprice Sărata Monteoru se fac cu plata unui avans de 30- 50% din valoarea totală, diferența urmând să fie achitată la recepție, la sfârșitul sejurului. Pentru rezervarea unei singure nopți de cazare, se va achita integral, în avans.

 • În cazul în care nu se respectă toată perioada rezervată, nu se mai restituie contravaloarea sumei respective!
 • Dacă anularea rezervării se face cu până la 20 zile înainte de sosire, se restituie 50 % din avans, cu excepția pachetelor turistice!
 • Dacă rezervarea este anulată în mai puțin de 20 zile sau în caz de neprezentare, nu se va mai restitui avansul!
 • Daca una sau mai multe persoane din grup renunță la rezervare, avansul se va reține pentru camera anulată !
 • În cazul ofertelor speciale (Sejur  Craciun,Revelion,Paste ,1 Mai, Rusalii sau 1 Iunie), indiferent de momentul anulării, penalizarea va fi de 100%.
 • Orice modificare de perioada se penalizează cu 10% din valoarea întregului sejur.
 • Pensiunea iși rezervă dreptul de a-și selecta clientela in incinta, dependințele și spațiile de prestări servicii ale unității hoteliere.
 • Clienții și turistii vor respecta normele de conduită ale unitatii, precum și prevederile Legii nr. 61 / 1991 republicată cu modificările și completările ulterioare privind sancționarea faptelor de incălcare a unor norme de conviețuire sociala, a ordinii și linistii publice.
 • In virtutea acestei prerogative, pensiunea iși rezervă dreptul de a refuza cazarea sau servirea in restaurant a clienților in stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc atingere imaginii unitatii sau deranjează alti clienți ai pensiunii.
 • De asemenea, in baza unei liste intocmite in funcție de antecedentele negative a unor turisti sau clienți, pesniunea iși rezervă dreptul de a refuza o noua cazare a turiștilor sau clienților care in sejururi anterioare au dat dovada de comportament inadecvat, necorespunzator și prin aceasta au creat un disconfort altor clienți sau turisti ai unitații de cazare, și/sau au adus prejudicii de orice natură unitații turistice.
  In situația in care din orice motiv acestor clienți sau turiști li s-a efectuat o rezervare de sejur, unitatea va proceda la anularea sejurului și va inapoia sumele aferente cazării și a altor facilitați (in situația in care s-au contractat) puse la dispoziție de unitatea turistica.