OBLIGAȚII ALE OASPEŢILOR CAPRICE MONTEORU ÎN CONTEXTUL COVID-19

1. Au obligația să respecte permanent, întocmai și pe deplin regulile de igienă personală și măsurile de protecție, indiferent de momentul din zi, oriunde în incinta Caprice Monteoru.

2. Să ia notă și să accepte regulile precizate încă de la confirmarea rezervării, privind o serie de proceduri impuse tuturor oaspeților in incinta Caprice Monteoru, privind atât interacțiunea cu angajații și ceilalți oaspeți, cât și deplasările și activitățile personale în spațiile publice.
3. Să accepte că încă de la sosirea în locatia Caprice Monteoru să se supună regulilor instituite privind accesul, verificarea temperaturii (care nu trebuie să depășească 99.5F/37.3˚C) .
4. Orice suspiciune privind starea de sănătate a oaspetelui (simptome specifice COVID-19) va fi comunicată imediat conducerii Caprice Monteoru sau personalului de la recepție şi va respecta întocmai recomandările personalului pensiunii.
5. Să accepte ca în incintă să poarte mască în toate spațiile publice (spații publice sunt socotite toate celelalte spații, altele decât cele de cazare) și să folosească dezinfectantul pentru mâini.
6. Să accepte că anumite servicii dedicate tuturor oaspeților ar putea fi asigurate la intervale orare diferite, pentru a putea astfel asigura distanțarea fizică necesară în toate spațiile publice.
7. Să accepte că noile proceduri de lucru impun reducerea semnificativă a interacțiunii cu angajații, aceasta nefiind o lipsă de interes sau ospitalitate. Să accepte ca toți angajații Caprice Monteoru poartă mască.
8. Să respecte distanța de siguranță în raport cu angajații și ceilalți oaspeți (minimum 1,5m).
9. Să se spele regulat pe mâini cu apă și săpun minim 20 de secunde și să folosească produse dezinfectante.
10. Se recomandă ca oaspeții să aibă asupra lor un produs de dezinfecție pentru uz propriu și să-l utilizeze frecvent, precum și măști de protecție (acestea nu sunt puse la dispoziție de către hotel).
11. Să nu își atingă ochii, nasul și gura cu mâinile nedezinfectate. Să nustrănute sau să tușească neprotejat.
12. Pentru orice plată se recomandă utilizarea cardului de credit.
13. La piscina, clientul are obligatia sa-si aduca propriul prosop si să păstreze o distanță de siguranța de minim 1.5m fata de persoanele din jur.
14. Dacă în termen de 14 zile de la check-out sau folosirea serviciilor turistice oaspeții dezvoltă simptome specifice COVID-19 sau sunt testați pozitiv, aceștia au obligația să anunțe imediat conducerea Caprice Monteoru prin e-mail office@capricemonteoru.ro .